Nangani Ratchet 1

Stand iPad sing bisa diatur, Pemegang Stand Tablet。


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Barang Ukurane Qty GW / NW Ngukur
NO. Tuku. Kg cm
QG10314 1/4 ″ 50/100 17/16 29.5X25.5X22.0
QG10338 3/8 ″ 10/60 21.5 / 20.5 40.0X23.5X23.5
QG10312 1/2 ″ 5/25 14.5 / 13.5 28.5X22.5X27.0

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita