Tanggal 3 Januari 2020, Yang Quanlu, ketua quangong Tools Co., Ltd., diundang kanggo melu ing forum "think tank + intelektual anyar kanggo ningkatake pangembangan industri bermutu" sing dianakake ing Beijing People saben dina.   

 uy

Hosted by Tao liming, editor pangareping platform informasi publisitas manca saka Kantor Informasi Dewan Negara

Li Guoqiang, peneliti pusat riset pangembangan Dewan Negara lan direktur kehormatan think tank Guosheng, negesake ing tuturan utama yen ing wiwitan taun anyar, kita miwiti nggawe komunitas pamikir, ngrembug lan ngarepake tren pangembangan, ningkatake kesadharan, terus ningkatake riset lan pangadilan sing komprehensif, perencanaan strategis lan kemampuan tumindak, kanthi aktif nanggapi tantangan ing kasunyatan, lan miwiti lelungan anyar ing antarane eri Pace.

y

Pidato dening Li Guoqiang, peneliti pusat riset pangembangan Dewan Negara lan direktur kehormatan pamikir Guosheng

tr

Ma Fu (nomer loro saka kiwa), Presiden Asosiasi Merek Dagang China, melu ing forum kasebut lan menehi pidato

vdzs

Lv Xiaoguang, direktur pusat operasi pasar merek paten merek dagang China, nggawe pidato intine kanthi irah-irahan "transformasi prestasi pamikir lan kekayaan intelektual luwih dhisik"

we

Ketua Yang Quanlu lan direktur eksekutif Xu Yunfeng pusat pangembangan budaya tank think Guosheng

fe

Yang Quanlu, ketua quangong Tools Co., Ltd., nekani forum kasebut lan menehi pidato

Ing rapat kasebut, Ketua Yang Quanlu ujar: saiki, ing jaman ilmu lan ekonomi digital, kekayaan intelektual wis dadi sumber inovasi penting kanggo "Manufaktur Cerdas China" lan panggerak kanggo pangembangan industri. Saka pamrentah menyang perusahaan, dheweke penting banget kanggo, ningkatake utawa melu pengembangan industri intensif kekayaan intelektual, nggawe inovasi model bisnis, nguatake pambangunan merek independen, ningkatake kapitalisasi lan industrialisasi prestasi kekayaan intelektual, lan nambah ekonomi lan mupangat sosial. Saiki, China lagi ing jaman kritis kanggo ngetrapake strategi kekayaan intelektual lan mbangun negara kekayaan intelektual sing kuat. Ing periode kasebut, think tank anyar duwe peran penting kanggo promosi nggawe, nglindhungi, transformasi lan aplikasi properti intelektual, nyedhiyakake dhukungan sing luwih kuat kanggo pambangunan negara intelektual sing kuwat ing jaman anyar.

Quangong Tools Co., Ltd. biyen produksi file baja Hebei quangong lan Marketing Co., Ltd. wiwit didegake ing taun 1998, perusahaan kasebut wis berkembang saka pabrik bengkel manual cilik menyang basis produksi file baja gedhe ing werni kabeh, lan minangka salah sawijining perusahaan ekspor utama ing Provinsi Hebei. Nganti saiki, perusahaan kasebut duwe luwih saka 20 paten penemuan, kanthi rata-rata ora kurang saka 5 perbaikan utawa inovasi utama saben taun, luwih saka 30 merek dagang domestik lan luwih saka 10 merek dagang internasional. Perusahaan iki wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO 9001, sertifikasi sistem manajemen lingkungan internasional ISO 14001, iso45001 sertifikasi sistem manajemen kesehatan internasional lan keselamatan kerja, sertifikasi tanggung jawab sosial BSCI, sertifikasi VPA GS, dadi sistem manajemen sing sampurna.

Miturut laporan Kongres Nasional Partai Komunis China kaping 19, ekonomi China wis ganti saka tataran pertumbuhan sing cepet dadi tahapan pangembangan kualitas tinggi. Ing jaman anyar, minangka tugas pisanan kanggo kita ningkatake pangembangan intelektual bermutu ing simpul sejarah penting ing negara intelektual sing gedhe menyang negara intelektual sing gedhe. Laporan taun iki babagan karya pamrentah kanthi jelas njaluk penguatan lengkap babagan perlindungan properti intelektual. Ing wulan November, kantor umum Komite Pusat CPC lan kantor umum Dewan Negara ngetokake pendapat babagan penguatan perlindungan hak kekayaan intelektual. Iki minangka konten sing paling penting kanggo nguatake perlindungan hak kekayaan intelektual, lan uga insentif paling gedhe kanggo ningkatake daya saing ekonomi China. Ing konteks iki, integrasi jero tank mikir anyar lan hak kekayaan intelektual minangka wektu paling apik kanggo harmoni wektu, papan lan masarakat, lan bakal dadi pendhukung penting kanggo nglindhungi hak kekayaan intelektual sajrone pangembangan ilmiah lan teknologi inovasi saka perusahaan.

vd

Foto klompok pimpinan, ahli lan tamu

Wicara Ketua Yang Quanlu pancen sarwa banget, nggabungake teori karo praktik, lan kanthi setuju diakoni para pimpinan lan ahli sing ana. Dipercaya manawa ing pimpinan Yang ing taun 2020, kabeh buruh bakal entuk kamulyan lan impen, adhedhasar pondasi sing padhet, kaya sing mesthi mbangun perusahaan merek global, lan ngupayakake dadi pimpinan industri manufaktur alat lan alat.


Wektu kiriman: Apr-10-2020