Flat (T27) QFF Oksid aluminium tujuan umum

Stand iPad sing bisa diatur, Pemegang Stand Tablet。


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Alat multiguna, sing digunakake kanggo mecah. Iki digunakake kanggo mecah macem-macem bahan. Kasedhiya meksa daya luwih cepet lan umur layanan luwih dawa. Sementara, bakal nggawe geter lan bledug luwih sithik. Bisa digunakake ing panggilingan amba kanthi macem-macem daya output Bahan Abrasif: Oksida aluminium

Kasedhiya Grit: 40 # 60 # 80 # 120 #

Bahan Industri: SteeL stainless steel, plastik, casting Aplikasi: Mecah permukaan, reresik las

Nomer pesenan

Bahan Abrasive

Diameter X
Bore (mm)

Kasedhiya Grit

Maks. Kacepetan operasi periferal

RPM)
Maks .Revolusi saben menit

Unit Packing / pcs.

QFF100A40GE

A

100X16

40

80m / s

15300

10

QFF100A60GE

A

100X16

60

80m / s

15300

10

QFF100A80

A

100X16

80

80m / s

15300

10

QFF100A120GE

A

100X16

120

80m / s

15300

10

QFF115A40GE

A

115X22.23

40

80m / s

13300

10

QFF115A60GE

A

115X22.23

60

80m / s

13300

10

QFF115A80GE

A

115X22.23

80

80m / s

13300

10

QFF115A120GE

A

115X22.23

120

80m / s

13300

10

QFF125A40GE

A

125X22.23

40

80m / s

12200

10

QFF125A60GE

A

125X22.23

60

80m / s

12200

10

QFF125A80GE

A

125X22.23

80

80m / s

12200

10

QFF125A120GE

A

125X22.23

120

80m / s

12200

10

QFF180A40GE

A

180X22.23

40

80m / s

8500

10

QFF180A60GE

A

180X22.23

60

80m / s

8500

10

QFF180A80GE

A

180X22.23

80

80m / s

8500

10

QFF180A120GE

A

180X22.23

120

80m / s

8500

10


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita