Hebei quangong ngimpor lan ekspor perdagangan Co., Ltd.

Alamat

No. 8, Sanhe North Road, Nanhe Industrial Park, Xingtai, Hebei

Telpon

Adol: 18231955965

Dhukungan: 13833921957

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita