Diadegake ing 2012, Quangong Tools Co., Ltd. (adhedhasar produksi lan penjualan file Hebei Quangong Steel, ltd) minangka pabrikan alat profesional lan alat abrasif kanthi desain, produksi pangembangan telusuran lan penjualan. Total aset 150 juta lan kita duwe 500

buruh, sing dadi pabrik file baja skala gedhe ing China.

Hebei Quangong Steel produksi produksi lan penjualan Co, Ltd sing didegake ing taun 1998, duwe teknologi produksi canggih lan peralatan, lan sistem kontrol kualitas sing ketat, utamane file baja produk, karbida karbida lan cakram Flap lan sapanunggalane

Kita duwe kontrol lan manajemen mutu sing sampurna lan ilmuwan lan wis lulus sertifikasi ISO 9001: 2000 lan GS, sertifikasi BSCI. Quangong Tools Co, .ltd duwe reputasi apik ing wilayah bisnis sing kasar ing omah lan ing luar negeri. Welcome to your visit and kindly saran